Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@05:35:00 GMT

تکمیل زنجیره فولاد شاهرود موجب توسعه می شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۱۸۱۲۲

تکمیل زنجیره فولاد شاهرود موجب توسعه می شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تکمیل زنجیره تولید فولاد در شهرستان شاهرود، افزایش ارزش افزوده، رشد صادرات و اشتغال کشور را در پی دارد.

 رضا رحمانی روز سه شنبه در آئین بهره برداری از طرح توسعه شرکت فولاد شاهرود، افزود: تکمیل زنجیره فولاد و فلزات اساسی جزو طرح های مهم دولت بر شمرده شده و اکنون این زنجیره متوازن و کامل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با حمایت از واحدهای تولیدی و کالای داخلی می توان با تهاجم اقتصادی مقابله کرد، ابراز داشت: نامگذاری شعار سال یک راهبرد اساسی است که باید توسط همه جدی گرفته شود.رحمانی توجه به تولید ملی را اولویت دولت دانست و تصریح کرد: تولید کننده نباید دغدغه و نگرانی داشته باشد و همه باید به تولید کمک کنند و این موضوع نیازی به بخشنامه و ابلاغ ندارد.

وی هم چنین بر لزوم اصلاح قانون در راستای رفع موانع تولید تاکید کرد و گفت: استان سمنان ظرفیت های معدنی خوبی دارد که باید به خوبی فرآوری شود.معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صمت نیز در این آئین گفت: در نیمه نخست امسال ۱۲ و نیم میلیون تن فولاد به ارزش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار صادر شده است.

جعفر سرقینی با بیان اینکه ظرفیت زنجیره ای فولاد کشور ۲۰۵ میلیون تن است، یادآور شد: کشور سالانه ظرفیت تولید ۳۴ میلیون تن را دارد.مجتمع فولاد شاهرود در سال ۱۳۸۵ در کیلومتر ۱۲ جاده شاهرود - دامغان تاسیس گردید و در سال ۱۳۸۷ مورد بهره برداری قرار گرفت.این کارخانه با هدف تولید انواع میلگرد ساده و آجدار با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال راه اندازی شده است.

از طرح های توسعه مجتمع فولاد شاهرود احداث خط ذوب و ریخته گری به ظرفیت تولید سالیانه ۱۰۰ هزار تن شمش فولادی است.در سال ۱۳۹۶ گام اول کارخانه ذوب و ریخته گری این مجتمع فولادی در مهلت زمانی کمتر از ۳۰ ماه از گشایش اعتبارها و شروع عملیات ساختمانی مورد بهره برداری قرار گرفت و اولین شمش فولاد شاهرود تولید شد.

این مجتمع در حال حاضر برنامه احداث یک واحد ذوب القایی به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن را نیز در دست اجرا دارد.
مجتمع فولاد شاهرود برای ۱۶۰ نفر فرصت شغلی به صورت مستقیم مهیا کرده است که با بهره برداری از فاز اول واحد ذوب القایی ۴۰ نفر دیگر نیز به تعداد کارگران این شرکت افزوده می شود و در مجموع ۲۰۰ نفر در زمان حاضر در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران از شناسایی ظرفیت‌های متعدد در زنجیره‌های مرکبات، کیوی و گردشگری و صنایع‌دستی با ارائه برنامه‌های راهبردی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسن خیریان‌پور_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت _ در مراسم آغاز به کار ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران، با اشاره به حضور مازندران در نمایشگاه اسپور ۲۰۲۴ به منظور شناساندن زنجیره‌های ارزش راهبردی این استان به همراه ۳۰ استان کشور اظهار کرد: در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی برای استان مازندران تعریف شده است.

وی افزود: به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار می‌گیرد.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب‌ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ تن کیوی در این استان تولید می‌شود، گفت: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه‌دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

خیریان‌پور با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

وی با اشاره به امر گردشگری و صنایع دستی در مازندران از وجود ظرفیت متعدد عنوان و مطرح کرد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده‌نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در این استان هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 748545

دیگر خبرها

  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • شور و هیجان وصف ناشدنی در مسابقات کشتی نونهالان استان سمنان
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش